GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

VIHETÜNK-E KUTYÁT? Egyes apartmanokba vihető kistestű kutya. Minden esetben már az ajánlatkérésnél meg kell kérdezni a szálláshelyet (apartmant, apartmanirodát, kempinget, szállodát). A kutya fajtáját és súlyát be kell jelenteni. Egyes szállásadók ragaszkodnak ahhoz, hogy érkezéskor be kell mutatni a kutya oltási könyvét. Kutya csak felár ellenében vihető a szálláshelyre. Ennek összege az adott szálláshely ártáblázata alatt látható, mely az érkezéskor, készpénzben fizetendő.

ÉRKEZHETÜNK-E HAMARABB/ ÁTVEHETJÜK-E AZ APARTMANT HAMARABB? Az apartmant az érkezés napján délután 15.00-17.00 órától lehet átvenni (A pontos időpont - , ami az apartmanirodáktól függ - az utastájékoztatóban van feltüntetve). Ezt az jelenti, hogy az olasz iroda/ szállásadó ettől az időponttól garantálja a tiszta apartmant. Ha Önök hamarabb érkeznek és az apartman már szabad, általában átadják az apartmant, azonban nem fogadnak el semmiféle panaszt az apartman tisztaságával kapcsolatban.

2 AUTÓVAL ÉRKEZÜNK, HOL TUDOK PARKOLNI ? Ha az apartmanházhoz parkoló is tartozik, akkor apartmanonként 1 db parkolóhely garantált. Normál méretű személygépkocsi, nem SUV, mikróbusz stb. A 2. autóval csak egy külső, fizetős vagy ingyenes parkolóban tudnak parkolni. Elő- és utószezonban általában megoldható az apartmanháznál. Minden esetben még érkezés előtt egyeztetni kell az apartmanirodával.

VOLTUNK MÁR AZ APARTMANHÁZBAN/ SZÁLLODÁBAN, KONKRÉT APARTMANT/ SZOBÁT SZERETNÉNK KÉRNI. A CIAO TRAVEL apartmantípust árul. Ugyanaz a típusú apartman lehet bármelyik emeleten, más berendezésű, más kilátással. Az egyéni kéréseket minden esetben továbbítjuk az apartmaniroda/ szálloda felé, azonban erre garanciát nem kapunk és nem adunk!

KAPHATUNK-E REGGELIT, HA APARTMANT FOGLALTUNK? Sajnos nem tudunk ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítani az apartmanban nyaraló vendégeink részére sehol. 

1 APARTMANT/ SZOBÁT FOGLALTUNK, KAPHATUNK-E 2 VAGY TÖBB STRANDSZERVIZT ? Ha a részvételi díj tartalmazza a strandszervizt, akkor létszámtól függetlenül 1 apartmanhoz/ szobához csak 1 strandszerviz (1 napernyő + 2 nyugágy/ szék) tartozik. Amennyiben Önöknek többre volna szükségük, azt csak a helyszínen, érkezéskor, az olasz apartmanirodában vagy a tengerparton, a pénztárban tudják elintézni/ megvenni.

MEG TUDJUK-E HOSSZABBÍTANI 1-2 NAPPAL A NYARALÁST? A tengerparti apartmanok nyári szezonban - június közepétől - augusztus végéig - szombati turnusváltással, 7-14-21 éjszakára foglalhatók. Szezonban is előfordulhat, hogy lemondás, módosítás miatt foglalható még az Önök turnusát megelőző vagy követő 1-2 éjszaka. Javasoljuk, hogy minden esetben kérdezzék meg a CIAO TRAVEL-t! Szezonon kívüli időszakban az apartmanok foglalhatók kevesebb, mint 7 éjszakára is, akár nem szombati érkezéssel is. Érdeklődjön a CIAO TRAVEL-nél!

SAJNOS NEM BESZÉLÜNK SEMMILYEN IDEGEN NYELVET. Utasaink a teljes nyaralásuk ideje alatt telefonos asszisztenciát kapnak. Az utastájékoztatóban megkapott telefonszámot 8.00-20.00 óráig hívhatják. Ha segítségre vagy tolmácsra van szükségük, szívesen segítünk.