ciaotravel background
Elérhetőségek

Cím:
1065 Budapest,
Weiner Leó u. 17. II/13.
Tel/Fax.:
36/ 1 / 882-7342
36/ 20 / 428-5337
Email:
monika[kukac]ciaotravel.hu
Skype:
ciaotravel.hu

Skype Me™!

 

 

Bibione, Caorle, PSM, Lido di Jesolo, Rosolina mare

Bibione, Caorle, PSM, Lido di Jesolo

Veneto – A legmesésebb olasz tartomány

Velence karneválja, Verona szerelemmel teli utcái, mesés épületek, legendás mediterrán romantika… Veneto tartomány ezeket, és még többet kínál az ide érkezőknek. Akár a családdal vagy a barátokkal, akár a párunkkal indulunk útnak, Olaszországnak ezen a táján biztosan találunk kikapcsolódási lehetőséget.

Bibione: tengerpart és felhőtlen kikapcsolódás

Ha pici gyerekekkel szeretnénk útnak indulni, Bibione az egyik legjobb választás. A lassan mélyülő tengerparton játszóterek gondoskodnak arról, hogy a család legkisebb tagjai is jól érezzék magukat, míg a nagyok a nyugágyakban pihennek. Bibione apartmanok tekintetében is számos lehetőséget kínál a családosoknak.

Bibione az idősebbek számára is nagyszerű célpont: a város nyugodtabb negyedében kellemes sétákat tehetünk, a heti piacon pedig valóságos kincsekre bukkanhat az, aki szívesen alkudozik. Az árak elő- és utószezonban igen kedvezőek, így igazi, felhőtlen pihenést élvezhetünk. A bibionei szállások legtöbbje elérhető áron bérelhető.

Pezsgő élet Jesolo-ban

Jesolo egy igazi, kétarcú város, ahol az apartmanok komfortosak és mesébe illően gyönyörűek. A településnek két központja van: az óvárosi Centro Storico történelmi szépségével, míg Lido di Jesolo a tengerparti szórakozás páratlan lehetőségeivel csábítja a látogatót.

Lido di Jesolo főutcáját napszálltakor lezárják a forgalom elől, így egyedülálló hangulatú sétálóutcává alakul. A tengerpart egy évről évre visszatérő homokszobrász verseny helyszíne fantasztikus alkotásokkal, szeptemberben pedig a legfinomabb borokat kóstolhatjuk meg a szüreti felvonulás alkalmával.

 

TARTOMÁNY NEVE: Veneto (Regione Veneto)

FEKVÉSE: Olaszország észak-keleti részén. Szomszédos Friuli-Venezia, Trentino-Alto-Adige, Emilia-Romagna és Lombardia tartományokkal.

SZÉKHELYE: Velence (Venezia)

MEGYÉI: Belluno, Padova, Rovigo, Treviso, Venezia, Verona, Vicenza.

FONTOSABB TENGERPARTI ÜDÜLŐHELYEI:  Lido di Jesolo, Bibione, Caorle, Porto Santa Margherita, Rosolina mare.

REPÜLŐTEREI: Velence, Treviso, Verona.

Olaszországi nyaralást tervez? Foglaljon szállást mielőbb!

 

Képek: 
Olaszország: Bibione apartman, Toszkána és Jesolo szállás
Gyorskereső
Keresés
Partnerek

Nyaralás bolgár tengerparton

Istria Tours

w utak