Bibione, Caorle, PSM, Lido di Jesolo, Rosolina mare

Bibione, Caorle, PSM, Lido di Jesolo

TARTOMÁNY NEVE: Veneto (Regione Veneto)

FEKVÉSE: Olaszország észak-keleti részén. Szomszédos Friuli-Venezia, Trentino-Alto-Adige, Emilia-Romagna és Lombardia tartományokkal.

SZÉKHELYE: Velence (Venezia)

MEGYÉI: Belluno, Padova, Rovigo, Treviso, Venezia, Verona, Vicenza.

FONTOSABB TENGERPARTI ÜDÜLŐHELYEI:  Lido di Jesolo, Bibione, Caorle, Porto Santa Margherita, Rosolina mare.

REPÜLŐTEREI: Velence, Treviso, Verona.

Olaszországi nyaralást tervez? Foglaljon szállást mielőbb!

 

Veneto: mesés olasz tartomány

Velence karneválja, Verona szerelemmel teli utcái, mesés épületek, legendás mediterrán romantika… Veneto tartomány ezeket, és még ennél is több szépséget kínál az ideérkezőknek. Akár a családdal vagy a barátokkal, akár a párunkkal indulunk útnak, Olaszországnak ezen a táján biztosan találunk kikapcsolódási lehetőséget.

Bibione: tengerpart és felhőtlen kikapcsolódás

Ha pici gyerekekkel szeretnénk útnak indulni, Bibione az egyik legjobb választás. A lassan mélyülő tengerparton játszóterek gondoskodnak arról, hogy a család legkisebb tagjai is jól érezzék magukat, míg a nagyok a nyugágyakban pihennek. Bibione apartmanok tekintetében is számos lehetőséget kínál a családosoknak.

Bibione az idősebbek számára is nagyszerű célpont: a város nyugodtabb negyedében kellemes sétákat tehetünk, a heti piacon pedig valóságos kincsekre bukkanhat az, aki szívesen alkudozik. Az árak elő- és utószezonban igen kedvezőek, így igazi, felhőtlen pihenést élvezhetünk. A bibionei szállások legtöbbje elérhető áron bérelhető.

Caorle: ahol a sziklatömbök életre kelnek

Sokak számára az ideális nyaralás, mikor a tengerparton ülve, egy napernyő árnyékában pihenhetik ki a dolgos hétköznapokat. Caorle a víz és a napfény szerelmeseinek egyik kedvenc üdülőhelye. Itt nem egy, hanem egyből két strand várja a látogatókat: a keleti és a nyugati. A kettő között pedig ott a hangulatos belváros, szűk utcáival és színesre festett házaival.

Ha júliusban tévednénk erre, láthatjuk, amint a világ minden tájáról érkező szobrászok a nyugati part sziklatömbjeit „élővé” varázsolják.
Ne maradjon le erről az életre szóló élményről, és foglalja le a Caorle apartmanok egyikét! Caorle szállásáról alig két óra alatt autóval a meseszép Velencébe és Padovába is eljuthat.

Jesolo: a hely, ahol mindig pezseg az élet

Jesolo egy igazi kétarcú város, ahol az apartmanok komfortosak és gyönyörű tengerparti kilátásuk van. A településnek két központja van: az óvárosi Centro Storico történelmi szépségével, míg Lido di Jesolo a tengerparti szórakozás páratlan lehetőségeivel csábítja a látogatót.

Lido di Jesolo főutcáját napszálltakor lezárják a forgalom elől, így egyedülálló hangulatú sétálóutcává alakul. A hely egy évről évre visszatérő homokszobrász-verseny helyszíne is, ahol fantasztikus alkotásokat csodálhatunk meg. Szeptemberben pedig a legfinomabb borokat kóstolhatjuk meg a szüreti felvonulás alkalmával.