ciaotravel background
Elérhetőségek

Cím:
1065 Budapest,
Weiner Leó u. 17. II/13.
Tel/Fax.:
36/ 1 / 882-7342
36/ 20 / 428-5337
Email:
monika[kukac]ciaotravel.hu
Skype:
ciaotravel.hu

Skype Me™!

 

 

A weboldalról

Kérjük, hogy olvassa el a honlapunk jogi feltételeit!

A www.ciaotravel.hu honlapon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy regisztrálnia kellene magát előtte. A honlapunkon történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy Ön egyetért és elfogadja honlapunk feltételeit. Ha Ön ezeket nem fogadja el, kérjük ne látogassa honlapunkat.

A CIAO TRAVEL KFT., mint a www.ciaotravel.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője a megjelent szállás leírásokkal, képekkel és információkkal kapcsolatban mindent megtesz azért, hogy a legpontosabb és naprakész  információt kapják az érdeklődők. Ha Ön hibát, pontatlanságot, téves információt talál, kérjük írja meg nekünk, hogy mielőbb kijavíthassuk. Köszönjük együttműködését!

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a www.ciaotravel.hu oldalon megjelent információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az utazás megrendelése előtt győződjön meg utazási irodájánál az információk aktualitásáról. A honlapon megjelent téves információért nem vállalunk felelősséget, az nem lehet kártérítési igény alapja .

Nem vállalunk felelősséget olyan kapcsolódó oldalak, linkek megbízhatóságáért, valós tartalmáért, melyek oldalainkról voltak elérhetőek, de az oldal tartalmát nem a CIAO TRAVEL KFT. hozta létre.

A CIAO TRAVEL KFT. fenntartja magának a jogot arra, hogy a www.ciaotravel.hu oldalakon megjelent szállásleírásokat, képeket és egyéb információkat bármikor megváltoztathassa, egyes információs oldalakat ideiglenesen vagy véglegesen elérhetetlenné tegyen.

A www.ciaotravel.hu és annak teljes tartalma (kép, szöveg stb ) szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeken az oldalakon található szállásleírások, képeket és információk sem részben, sem egészében nem adható tovább, nem másolható, nem sokszorosítható, nem használható fel más alkalmazásokban.

Kivétel ez alól, ha a felhasználó saját (nem üzleti) céljára az egyes rész információkat - szállásajánlatot - kinyomtatja, saját számítógépén (nem üzleti célból) egy példányban tárolja.

A www.ciaotravel.hu oldalon kereszül megrendelt szállások és egyéb szolgáltatások kötelezettségeit csak az utassal kötött utazási szerződés határozza meg. Az utazási szerződést nem befolyásolják a www.ciaotravel.hu honlapon található információk, adatok, képek stb.

Adatvédelem

A www.ciaotravel.hu/hírlevél menüpontban az érdeklődő látogatók önkéntesen iratkozhatnak fel a hírlevélre. A feliratkozáskor egy email címet kérünk. Amennyiben Ön árajánlatot kért tőlünk, email címe automatikusan felkerül a hírlevél címlistánkra. A hírlevél bármikor lemondható.

Az ajánlat- vagy hírlevél kérés, megrendelés során vagy bármely más módon a CIAO TRAVEL KFT. részére átadott magántermészetű adatokat (pl. név, lakcím, telefonszám, e-mail cím stb ) bizalmasan kezeljük, senki részére nem adjuk tovább.
Bővebb információ a www.ciaotravel.hu/tájékoztató az adatvédelemről menüpontban található. 

 

IMPRESSZUM

Tervezés, képek, szöveg: Petrovszki Mónika
Honlapkészítés, webmester és tárhely szolgáltató:
Falcon-Informatika Kft.
1165 Budapest
Album u.10.
Adószám: HU23407886

Gyorskereső
Keresés
Partnerek

Nyaralás bolgár tengerparton

Istria Tours

w utak