Vendégkönyv

H.Gy.

Kedves Mónika!
Utólag is nagyon szépen köszönjük a nyaralásunk megszervezését! Bár rövid volt, így is nagyon jól éreztük magunkat és az időjárás is nekünk kedvezett! Bízunk benne, hogy jövőben lesz még alkalmunk Önnel utaznunk!! További szép nyarat!
Üdvözlettel: H.Gy.és családja
2021. augusztus

-----

Cs.K.

Kedves Mónika!
egy gyors visszajelzés a nyaralással kapcsolatban: Minden szuper volt, a Rubino apartman erkélyén töltöttük az idő nagy részét, a medence is kifogástalan volt, szóval ár/érték arányban egy nagyon jó szállást kaptunk. A gyerekek pedig az erkélyről szurkolták végig a futást. :)Még egyszer köszönöm a kifogástalan ügyintézést!
Cs.K.
2021.július
-----

Z.K.

Gyönyörű volt! Köszönöm!
Z.K.
2021.július

-----

M.Zs.

Sajnos hétvégén letelt a nyaralásunk Lido di Jesolo-ban. Gyerekekkel voltam, semmi gond nem volt és nagyon jól éreztük magunkat. Sajnáltam volna , ha a magyar média hatására kihagyom. Oda kell figyelni egymásra. Az idő nagyon jó volt. Magyar családokkal találkoztunk. A szállásunk a parttól kb. 150-200 m-re volt. Zárt helyiségben kell maszkot viselni, utcán nem vagy aki gondolja.
Javaslom mindenkinek, aki teheti, nyaraljon Jesolo-ban! Mi a Ciao Travel irodával utazunk évek óta.
M.ZS.
2020. augusztus
-----

Cs.A.

Nagyon jó éreztük magunkat! Csodálatos a tengerpart, jó a szállás!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Köszönjük Ciao Travel!
CS.A.
2020. augusztus

-----

V.E.

Kedves Mónika
Szeretném megköszönni a nagyon kellemes vakációnkat.
Remélem, jövőre is igénybe tudjuk venni szolgálatait. :-)
Üdvözlettel,
V.E.
2020. augusztus
-----

M.I.

Hazaértünk egy hét után, kellemes volt a pihenés.
Köszönjük a Ciao travelnek!
M.I.
2020.augusztus
-----

2020. év

2020.évben, a koronavírus időszakában kapott visszajelzések:
 
Köszönöm a korrekt és megértő hozzáállását. Bizton ígérhetem,hogy jövőre nem egy, de két hétre, de ott leszek az én drága Olaszkáimmal :-) Az utazásomat pedig ahogy eddig és ezek után is csakis kizárólag Mónika fogja intézni :)
*
Szeretném kifejezésre juttatni, hogy tavaly és idén is nagyon meg voltunk elégedve az Önök irodájával, rugalmasságukkal, segítőkészségükkel, gyorsaságukkal és kedves hozzáállásukkal. Amint elmúlik ez a mizéria, mindenképpen Önökhöz fogunk fordulni a jövőben is.
*
Köszönjük szépen a korrekt ügyintézést! A helyzet normalizálódása után biztosan Önök lesznek akikhez fordulni fogunk, ha utazást tervezünk! Köszönjük még egyszer!
*
Nagyon köszönjük a korrektségüket, ma reggel megkaptuk az átutalt előleget
*
Köszönjük. Jövőre találkozunk :-)
*
Köszönöm szépen, kitartást, és jó egészséget! Vigyázzon magára! 
*
Megkaptuk a visszautalt összeget, köszönöm szépen!Amint lehetséges utaznánk, mindenképpen jelentkezem. Kitartást, jó egészséget kívánok!
*
köszönjük a megerősítést a lemondásról.
Reméljük hogy a helyzet mielőbb rendeződik, és új foglalás ügyében mindenképpen keresni fogjuk.
*
Nagyon köszönöm a segítségét, és én is remélem, fogunk még találkozni!!!
*
Mi is nagyon sajnáljuk, nekünk mindig ez volt az év fénypontja. Remélem bepótoljuk hamarosan, és akkor majd keresni fogom Önt természetesen.Minden jót kívánunk!
*
Szeretném megköszönni, hogy ebben a helyzetben is számíthatunk a segítségére, valamint az őszinte véleményére, amire alapozva döntésünket megtudtuk hozni. .... ....  Még egyszer szeretném a segítségét megköszönni, és remélem, hogy 2021 januárban ismét tudunk szerződést kötni :) Az idei évi munkájához sok kitartást kívánok!
*
Köszönjük szépen a tájékoztatást. Nagyon bízunk benne, hogy életünk, a világ sorsa minél hamarabb jobbra fordul, és egy közeli alkalommal ismét utazhatunk Olaszországba.Minden jót Önöknek!
*
Nagyon köszönjük szíves megkeresését.Reméljük, hogy 2021-ben is közösen tervezhetjük utazásunkat. Ehhez kívánunk nagyon jó egészséget!
*
Remélem, év végén újra jelentkezhetek már a következő évre  a foglalásokkal.Kitartás ,minden jót kívánok!
*
Köszönjük szépen az eddigi segítségét és a korrekt hozzáállását! Reméljük, hogy hamarosan utazhatunk! Olaszországba mindenképpen Önnel majd! Minden jót kívánok!
*
Ha a jövőben olaszországi nyaralásra szánjuk el magunkat, mindenképpen jelentkezünk Önnél!Vigyázzon magára, kívánjuk a lehető legjobbakat!
*
Ezúton köszönöm a rugalmas hozzáállást és a gyors intézkedést. Mi is sajnáljuk, hogy így alakult. Bízunk benne, hogy jövőre minden visszatér a normális kerékvágásba.
*
Nagyon szépen köszönöm az intézkedést igérem, hogy ezután mindig az ön utazási irodáján keresztül utazunk.
*
Nagyon szépen köszönjük a korrekt és gyors segítséget.
A vissza utalt pénzt tegnap meg is kaptam.
Végtelen sajnáljuk hogy terveinket áthúzták és nem utazhattunk el.
Remélem mielőbb véget ér ez a helyzet és ismételten szabadon utazhatunk.
Továbbra is szeretnénk Olasz utunkat megvalósítani.
Amennyiben aktuális lesz, ismételten keresni fogom.
További jó egészséget, és minden jót kívánok!
*

2020. év
-----

J.M.

Drága Mónika:)
Kicsit megkésve ugyan de meg kell írjam,hogy a nyaralásunk mint mindig tökéletes volt. Nem is lehetne ez másképpen hiszen annyira lelkiismeretes,hogy mindenki igényeire és kívánságaira is oda figyel <3 A szállásunk tökéletes jól felszerelt kényelmes volt. Még úgy is a legjobb ajánlatot kaptuk,hogy szinte az utolsó pillanatban a nyaralás előtt egy hónappal jutott eszünkbe,hogy megyünk.
Köszönöm,hogy van nekünk és mindig hatalmas türelemmel és jó kedvvel szervezi és intézi a kis nyaralásunkat.
Azt szokták mondani,hogy soha ne mond hogy soha... Nálunk ez a szólás nem állja meg a helyét,ugyanis soha nem mennénk mással csakis Mónikával <3 Ha csak egy hétre is de úgy megyünk,hogy azt kapjuk, amit szeretnénk. Tökéletes nyaralást!
J.M.
2020. február
-----

Sz.I.

Minden szuper, a szervezés kiváló.
Köszönjük Móni!
Szedlmayer Ildikó
2019.szeptember

-----

K.K.

Kedves Mónika!
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat Lido di Jesolo-ban.
Szeretnénk jövőre 2 hétre menni....
Segítségét előre is nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: K.K.
2019. augusztus
-----

Mné V.A.

Kedves Mónika!
Szerencsésen hazaérkeztünk,a szállás nagyon jó volt,tökéletes volt az apartman elosztása és a lehető legjobb helyen található a szállás.Az apartmanház medencéjét imádták a gyerekek!
Köszönjük a segítséget!
Köszönettel!
Mné V.A.
2019.augusztus 
-----

Sz.B.

Minden szuper volt!
SZ.B.
2019. július

-----

F.A.

Kedves Mónika!
nagyon köszönjük a szervezést, minden csodálatos volt!
F.A.
2019.július
-----

Sz.N.

Kedves Mónika,
nagyon köszönjük a júniusi nyaralásunkat Bibione-ban! Szuper apartmanban voltunk! Egyszerűen minden tökéletes volt!
Szép nyarat kívánunk,
Sz.N. és családja
2019.július
-----

Sné B.T.

Kedves Mónika!
Hazaérkeztünk nyaralásunkból. Minden nagyon tetszett,az apartman tiszta volt,az ügyintézés gyors.
Köszönjük még egyszer a szállás szervezését!
Üdvözlettel: Sné B. T
2019.július

-----

Bné B.K.

Lignano-ban voltunk. A szállás nem okozott csalódást,minden úgy volt ahogy le volt írva. Már délben átvehettük a kulcsot. Mónika pedig mindenben maximálisan segítőkész volt. Ha következőleg Olaszország,akkor is csak CiaoTravel!!!! Köszönünk mindent, fantasztikus volt 
Bné B.K.
2019.július
-----

Nné M.M.

Szia Mónika!
Gondoltam így szezon végén van időd olvasgatni, ezért megörvendeztetlek az élménybeszámolónkkal. :-)
Előre meg kell jegyeznem, hogy a látvány gyönyörű volt, ezért szemet hunytunk a hibákon. Az apartman felszerelése nagyon jó volt, a hűtő, a tűzhely is nagy, bár maga a konyha kicsi, illetve inkább keskeny. Ennyi emberre jó lett volna egy önálló WC, de megoldottuk. A terasz hatalmas, óriási, nem is értettük minek ekkora, felsöpörni is kihívás volt. De a kilátás tényleg nagyon klassz volt, ezért megérte!!!Ha nem találsz nekünk jobb elrendezésűt (ahol kényelmesebbek az ágyak), akkor jövőre is ide mennénk. Bár a lányaim el voltak kámpicsorodva, hogy a leges legvégén voltunk, így a sétáló utcát csak komoly túrázás által tudták bejárni.
A hölgy, aki átadta az apartmant említette, hogy veled már 4 éve együtt dolgozik. Kedvesek voltak nagyon és kézzel-lábbal megértettük egymást.
Az olasz fagyi fenomenális! A pizza itthon finomabb. Érdekes, hogy magyarokkal elvétve találkoztunk. 5 éve még annyian voltunk, hogy otthon éreztük magunkat. A piacok sem nyújtották a múltkori színvonalat, pedig majdnem az összeset meglátogattuk. A tengerparti wifire nem tudtunk csatlakozni, pedig 4 mobilról is elindítottuk a regisztrációt, csak haza érkezve kaptuk meg a maileket. Velencébe hajóval kirándultunk, ami nagy élmény volt, a 25 euró/fő ellenére is. Összegezve nagyon jól éreztük magunkat, a parton is mindig volt helyünk, mert meglepően kevesen voltak, sőt széket is kérhettem, mert azt jobban szeretem. Küldök fotókat az apartmanról, ha fel akarod frissíteni a weboldalon a képgalériát. Hasonló adottságokkal rendelkező apartmanod nincs Jesolo közepén esetleg? :-)
Köszi az élményt!
További szép napot kívánok!
Nné M.M.
2018.szeptember

-----

K.T.

Szia Móni!
Szombat este jöttünk haza, nagyon hamar eltelt a két hét, szuper volt minden, nagyon köszönjük a segítséged! Az apartman pár lépésre van a tengerparttól, ilyen közel még sohasem voltunk, ez semmihez sem fogható! Méretében jó nagy, az egyik hálószoba nagyon szép és tágas, a másik kettő kissé lelakott és elég szűkös, de a célnak megfelelt. A konyha régimódi ugyan, de jól felszerelt, egyedül a mikró hiányzott (eddig mindig volt) és a hűtő volt nagyon kicsi 7 emberre, sokszor a hűtőtáskákban kellett tárolnunk dolgokat. Esetleg ezt a két dolgot jelezhetnéd a tulajnak, de ezeket leszámítva, minden szuper volt. (Érkezéskor a késői kulcs átvétellel sem volt semmi gond, köszi az intézkedést. )
Az oderzoi piac nagyon tetszett, jó árnyékos volt, kellemesen lehetett nézelődni, válogatni és egy csomó mindent kaptunk jó áron (főleg ruhákat, bőr kártyatartót, magamnak egy szuper retikült, konyharuhát, törölközőt stb.), köszi a tippet! A jesolói piacon is voltunk egyik pénteken, de az közel sem volt ennyire jó.
A Jolly Roger kalózhajó nagyon színvonalas volt, kisfiamnak nagyon bejött, de nekünk felnőtteknek is élmény volt, olyan szuper műsort csinált egy színész animátor bevonva a közönséget is, ezt a programot nagyon ajánlom kisgyerekes családoknak, bár gyerek nélküliek is voltak rajta bőven.
Mindent köszönünk, ha még megyünk Olaszországba, Téged foglak keresni.
K.T.
2018. szeptember
-----

Nné V.K.

Kedves Mónika!
Már a múlt héten hazajöttünk a nyaralásból, és szeretném Önnek megköszönni a sok ügyintézést velünk kapcsolatban. A nyaralás kiválóan sikerült, a Luna Villaggio csodás apartman, kis kertünk is volt, minden működött, szép volt a környezet, a tenger közel. A medence is remek volt. Ezt a szállást bátran ajánlhatják mindenkinek, nagyban hozzájárult a nyaralás sikerességéhez. Még egyszer köszönjük!
Üdvözlettel,
Nné V.K.
2018. augusztus

-----