Hogyan foglalhatok?

Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

HOGYAN FOGLALHATOK? Személyesen a CIAO TRAVEL KFT. irodában, Budapesten. Írásbeli megrendelését elküldheti e-mail-ben vagy levélben. Telefonon beérkezett megrendelést nem áll módunkban elfogadni.

MIT TARTALMAZZON A MEGRENDELÉS? A megrendelésnek tartalmaznia kell: 

 1. a Megrendelő adatait (név, elérhetőség - postai cím, e-mail cím, mobil telefonszám),
 2. a létszámot, minden utazó nevét és születési dátumát,
 3. a megrendelt szálláshely nevét, a kiválasztott apartman/ szoba típusát,
 4. a kért ellátást,
 5. a pontos időpontot.

HOGYAN KAPOK SZERZŐDÉST ÉS SZÁMLÁT? A megrendelés beérkezését követően a CIAO TRAVEL KFT. e-mail-ben elküldi a Megrendelőnek a visszaigazolást, a számlát és az Általános szerződési feltételeket. A visszaigazolásban a CIAO TRAVEL KFT. feltünteti azt a határidőt, amíg a Megrendelőnek az előleget kell megfizetnie. Az előleg beérkezését követően a szerződés véglegessé válik és a CIAO TRAVEL KFT. Amennyiben az előleg nem érkezik meg a CIAO TRAVEL KFT. bankszámlájára a megadott határidőre, a megrendelést automatikusan töröljük.

MENNYI ELŐLEGET KELL FIZETNI? A fizetendő előleg mértéke

 • 40%, amennyiben az utazás 30 napon túl kezdődik.
 • 100%, amennyiben az utazás 30 napon belül kezdődik.

MI A TEENDŐM AZ ELŐLEG BEFIZETÉSE UTÁN? Kérjük, küldje vissza postán vagy e-mail-ben beszkennelve az aláírt visszaigazolást!

MIKOR KELL KIFIZETNEM A HÁTRALÉKOT? A hátralékot az utazást megelőző 30 napig kell befizetni.

HOGYAN TUDOK FIZETNI? készpénzben vagy átutalással.

 • készpénzben a CIAO TRAVEL KFT. budapesti irodájában
 • átutalással a megadott bankszámlára
 • bankkártyával nem lehetséges.

MI A TEENDŐM A HÁTRALÉK BEFIZETÉSE UTÁN? Önnek már semmi teendője nincs. A CIAO TRAVEL KFT. a hátralék beérkezését követően, 1 héttel az indulás előtt e-mail-ben elküldi a Megrendelőnek

 • a megrendelt szolgáltatás igénybevételére jogosító vouchert,
 • az utastájékoztatót,
 • az ügyeleti telefonszámot,
 • egy térképmásolatot
 • és további, az utazáshoz hasznos információkat.

Kérjük, olvassa el és tanulmányozza át ezeket figyelmesen! Ha további kérdése lenne, kérjük, írja meg az email címünkre!

MÓDOSÍTHATOM-E A MEGRENDELÉST? A megrendelt szolgáltatás csak írásban módosítható, az Általános szerződési feltételekben írt módosítási díj megfizetése mellett.

LEMONDHATOM-E A MEGRENDELÉST? A megrendelt szolgáltatás csak írásban mondható le, az Általános szerződési feltételekben feltüntetett kötbér megfizetése mellett.

MI AZ ÚTLEMONDÁSI BIZTOSÍTÁS?  Ha a megrendelésen szereplő utasok közül valaki nem tud elutazni egy váratlanul jött betegség, baleset vagy haláleset miatt, a biztosító kifizeti az utasra eső kötbér biztosítási szerződésben meghatározott mértékét. Az oldalon található minden ajánlat részvételi díja tartalmazza az útlemondási biztosítást. További információkért kérjük, kattintson a Biztosítások menüpontra!