ciaotravel background
Elérhetőségek

Cím:
1065 Budapest,
Weiner Leó u. 17. II/13.
Tel/Fax.:
36/ 1 / 882-7342
36/ 20 / 428-5337
Email:
monika[kukac]ciaotravel.hu
Skype:
ciaotravel.hu

Skype Me™!

 

 

Lignano

Lignano

TÁVOLSÁG:   400 km Tornyiszentmiklóstól (határállomás Szlovénia felé)

AJÁNLOTT ÚTVONALTornyiszentmiklós - Maribor - Ljubljana - Trieste - Latisana - Lignano (az utolsó 20 km kivételével végig autópályán)

TENGERPART: széles, lassan mélyülő, homokos.

LIGNANO-RÓL: Lignano a Tagliamento folyó bal partján fekszik, keleten és délen az Adriai tenger mossa partjait, északon a Laguna di Marano található. Lignano 3 városrésze különböző nyaralást ajánl. Sabbiadoro az éjjel -nappal nyüzsgős életet jelenti: elegáns sétálóutcán üzletek, butikok, éttermek, kávézók és fagyalatozók csábítják a vendégeket. A Pineta és a Riviera részek már csendesebb és nyugalmasabb pihenést ígérnek. 8 km hosszú tengerpartján is minden a vendégért van: bérelhető napernyők és nyugágyak/ nyugszékek, vizisportolási lehetőségek, játszóterek, kávézók és bárak, wc, zuhanyzó,orvosi ügyelet, animáció gyermekeknek és felnőtteknek, vizimentőszolgálat, baba-mama szoba stb.

Lignano-ban számtalan park várja a szórakozni vágyókat: Strabilia vidámpark, Aquasplash csúszdapark, I Gommosi légvárpark, Parco Junior vidámpark, Punta Verde állatkert, Gulliverlandia.

A KÖZELBEN:

  • Velence (1,5 óra alatt elérhető Lignano-ból autóval)
  • Trieste, Miramare-kastély, Duino-kastély.
  • Udine, San Daniele, Aquileia, Palmanova, Cividale

TUDTA, HOGY 

  • Lignano Pineta része volt az első lakott negyed a félszigeten?
  • Ernest Hemingway is nyaralt Lignanoban? Ezért nevezék el róla Lignano egyik parkját. ahol játszóterek, kerékpárutak és kalandpark is található.
  • 1987 óta Lignano már 22 alkalommal megkapta a Kék zászlót?
Képek: 
Időjárás: 

Gyorskereső
Keresés
Partnerek

Nyaralás bolgár tengerparton

Istria Tours

w utak