ciaotravel background
Elérhetőségek

Cím:
1065 Budapest,
Weiner Leó u. 17. II/13.
Tel/Fax.:
36/ 1 / 882-7342
36/ 20 / 428-5337
Email:
monika[kukac]ciaotravel.hu
Skype:
ciaotravel.hu

Skype Me™!

 

 

Bibione

Bibione – szállodák és napernyők

Bibione 3 kilométer hosszan elnyúló település az Adriai tenger partján. A strand látképe nagyon jellegzetes: több kilométer hosszan várják a színes napernyők a turistákat. A partszakaszon hatalmas felületen napernyők terülnek el, köztük öltözőkabinok, zuhanyzók várják a felüdülésre vágyókat.

Szállodák és aparthotelek világa

A város élete éjszaka is nyüzsgő: bárok, fagylaltozók, játéktermek, üzletek tarka kavalkádja gondoskodik arról, hogy egy pillanatra se legyen megállás. Bibionéban minden korosztály megtalálja a számítását. A fiatalok, a családosok, sőt, akár az idősebbek is kellemesen kikapcsolódhatnak.

A teleülés számos izgalmat tartogat a fiataloknak. A pörgős éjszaka után a nyugágyak édes pihenést kínálnak, akár a medence partján, akár a tengerpart kényelmes homokjában. A városban éppen ezért egymás érik a különböző apartmanok, ahol akár nagyobb társasággal is együtt szórakozhatunk.

Bibione valóságos paradicsom azok számára, akik a családdal vakációznának. A tenger lassan mélyül, így a kicsit is biztonságban érezhetik magukat. A parton több helyen játszóterek és sportpályák várják az örökmozgókat, és a legtöbb szálloda is felkészült arra, hogy gyermekkel érkezőket fogadjon.

A város az idősebb korosztály körében is nagyon kedvelt. A szórakozóhelyek színes kavalkádján túl rengeteg csendes utca, romantikus partszakasz, kényelmes pihenőhely várja azokat, akik szeretnék megcsodálni a tengeri naplementét. Az időjárás az elő és utószezonban is kedvező, így bárki megengedhet magának pár napnyi felhőtlen kikapcsolódást, mindössze néhány óra autózásnyira Magyarországtól.

Bibione hoteleit, aparthoteleit és színvonalas szállodáit akkor ajánljuk, ha a kikapcsolódást nem feltétlenül a féktelen bulizásban véljük megtalálni. A hotelek többsége rengeteg olyan plusz szolgáltatást nyújt, amely a tökéletes pihenésünket szolgálja.

A hagyományos hoteleket azoknak ajánljuk, akik kisebb társasággal, párjukkal, szűkebb családjukkal érkeznek Bibionébe. Az ilyen típusú szállások szolgáltatásai szélesebb körűek, mint az apartmanoké, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem találunk magunknak elfoglaltságot a bárok látogatásán és a tengerparti heverészésen kívül.

Érdemes szétnéznünk a hotelek kínálatában, ha:

  • Uszodai, edzőtermi szolgáltatásokat keresünk,
  • ha különböző programokra, foglalkozásokra vágyunk,
  • ha magas szintű gasztronómiai szolgáltatást szeretnénk igénybe venni,
  • ha teljes körű kiszolgálásra vágyunk.

Az aparthotelek főleg a családok életét könnyítik meg. Az ilyen típusú szálláson egyszerre élvezhetjük a hotelek kényelmét és az apartmanok nyújtotta szabadságot. A tágas térben akár gyerekkel, vagy sokadmagunkkal is jól érezhetjük magunkat. A teljes körű ellátás mellett megmarad az önállóságunk és a privát szféránk is.

Gyorskereső
Keresés
Partnerek

Nyaralás bolgár tengerparton

Istria Tours

w utak